Belépés, Regisztráció


Felhasználó:
Jelszó:

 
 
Tanévnyitó a Benedekben
TANÉVNYITÓ A BENEDEKBEN


Szeptember 2-án megnyitotta kapuit tanulói és dolgozói előtt a Benedek Elek Általános Iskola, Szakiskola és Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola is.
A 2019/2020-as tanévben nyolc általános iskolai, három szakiskolai osztályban és egy fejlesztő csoportban zajlik a nevelő-oktató munka.
A Himnusz elhangzása után a 3. osztályosok vidám verssel üdvözölték az új tanévet.
Pocsai Zsuzsanna, intézményünk vezetője köszöntötte a diákokat, az intézmény dolgozóit, a megjelent szülőket. Beszédét - hagyományainkhoz híven - jókívánságokkal folytatta: kedves, bátorító szavakat mondott az első osztályos tanulóinknak és szüleiknek, köszöntötte a szakiskolai előkészítő osztályban tanulókat, mindkét évfolyam ajándékcsomaggal kezdhette meg az új tanévet.
Felhívta a figyelmet arra, hogy a pedagógusok tudásuk legjavát adva törekednek a színvonalas nevelés-oktatás megvalósítására, ebben számítanak a szülők hatékony támogatására is. Mindez a tanulók részéről szintén céltudatos hozzáállást követel meg a magatartás és a szorgalom terén egyaránt. Felvázolta az intézményben elvárt felelősségvállalást, az eredményesen és kitartóan tanulók ösztöndíj-lehetőségeit, az intézmény várható felújítási munkálatait.
Bemutatta Kiss Szabinát, a Heves Város Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálata munkatársát, aki a tanév folyamán heti egy alkalommal vesz részt az intézményben előforduló aktuális problémák megoldásában.
A Szózat elhangzása után mindenki elfoglalta a tantermét, és megkezdődött a munka.

Molnár Kálmánné, pedagógus
Fotó: Oszlánczi ÁgnesÍrta MolnárKálmánné on kedd 03 szeptember 2019 - 12:44:56 | Hozzászólás: 0  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
 
 
Ballagás és tanévzáró
Ballagás és tanévzáró a Benedekben


2019. június 14-én került sor a Benedek Elek Általános Iskola, Szakiskola és Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola 2018/2019-es tanévének ballagási és tanévzáró ünnepségére.

A Himnusz elhangzása után kezdetét vette az ünnepi műsor. A vendégek, szülők, hozzátartozók és a ballagó diákok köszöntése után a 7. és a 9. OKJ osztály búcsúztatta a 8. és a 10. OKJ osztály ballagóit, majd a végzős diákok mondtak köszönetet az iskolának, tanáraiknak, a nevelő-oktató munkát segítőknek és szüleiknek. Az énekkar által előadott dallamok és a zászlóátadás után Pocsai Zsuzsanna, intézményvezető asszony méltatta a végzősök többéves munkáját, majd kézfogással, jókívánságokkal búcsúzott tőlük.

A tanulók versekkel köszöntötték a vakációt. Intézményvezető asszony beszámolt az elmúlt tanév eseményeiről és eredményeiről. A tanév folyamán kiemelkedő tanulmányi, sport és a különböző versenyeken elért munka méltó elismeréseként a diákok jutalmakat vehettek át.

Ezek közül kiemelkedik az Országos Komplex Tanulmányi Verseny, melyen intézményünk diákjai: Suha János, Suha Zsolt 6. osztályos és Kolompár Dávid, Rácz Martin 7. osztályos vehették át a jól megérdemelt jutalmat Csécseiné Burovincz Ágnes felkészítő pedagógustól.

Az intézmény Elek-apó Alapítványa nevében Csécseiné Burovincz Ágnes, alapítványi elnök elismerésben részesítette Farkas Antal Félix 10. OKJ osztályos tanulót.

A Szakma Kiváló Tanulója díjban részesült kimagasló szakmai teljesítményéért Balogh Alexandra és Milák Anikó 9. OKJ osztályos tanuló.
A 2018/2019. tanévet befejező ünnepélyes esemény a Szózattal, illetve a ballagó diákok elvonulásával zárult.

Molnár Kálmánné, pedagógus
Fotó: Czinkóczi Ágnes és Slifka Zoltán, pedagógusok
Írta MolnárKálmánné on hétfő 24 június 2019 - 11:47:23 | Hozzászólás: 0  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
 
 
Szakiskolai Beiratkozás
Szakiskolai beíratkozás!
2019.06.21 Pénteken
08-12 óráig


Írta Administrator on szerda 19 június 2019 - 11:23:22 | Hozzászólás: 0  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
Oldal:  [1] 2 3 ... 17 18 19