Belépés, Regisztráció


Felhasználó:
Jelszó:

 
 
Ballagás és tanévzáró
Ballagás és tanévzáró a Benedekben


2019. június 14-én került sor a Benedek Elek Általános Iskola, Szakiskola és Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola 2018/2019-es tanévének ballagási és tanévzáró ünnepségére.

A Himnusz elhangzása után kezdetét vette az ünnepi műsor. A vendégek, szülők, hozzátartozók és a ballagó diákok köszöntése után a 7. és a 9. OKJ osztály búcsúztatta a 8. és a 10. OKJ osztály ballagóit, majd a végzős diákok mondtak köszönetet az iskolának, tanáraiknak, a nevelő-oktató munkát segítőknek és szüleiknek. Az énekkar által előadott dallamok és a zászlóátadás után Pocsai Zsuzsanna, intézményvezető asszony méltatta a végzősök többéves munkáját, majd kézfogással, jókívánságokkal búcsúzott tőlük.

A tanulók versekkel köszöntötték a vakációt. Intézményvezető asszony beszámolt az elmúlt tanév eseményeiről és eredményeiről. A tanév folyamán kiemelkedő tanulmányi, sport és a különböző versenyeken elért munka méltó elismeréseként a diákok jutalmakat vehettek át.

Ezek közül kiemelkedik az Országos Komplex Tanulmányi Verseny, melyen intézményünk diákjai: Suha János, Suha Zsolt 6. osztályos és Kolompár Dávid, Rácz Martin 7. osztályos vehették át a jól megérdemelt jutalmat Csécseiné Burovincz Ágnes felkészítő pedagógustól.

Az intézmény Elek-apó Alapítványa nevében Csécseiné Burovincz Ágnes, alapítványi elnök elismerésben részesítette Farkas Antal Félix 10. OKJ osztályos tanulót.

A Szakma Kiváló Tanulója díjban részesült kimagasló szakmai teljesítményéért Balogh Alexandra és Milák Anikó 9. OKJ osztályos tanuló.
A 2018/2019. tanévet befejező ünnepélyes esemény a Szózattal, illetve a ballagó diákok elvonulásával zárult.

Molnár Kálmánné, pedagógus
Írta MolnárKálmánné on hétfő 24 június 2019 - 11:47:23 | Hozzászólás: 0  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
 
 
Szakiskolai Beiratkozás
Szakiskolai beíratkozás!
2019.06.21 Pénteken
08-12 óráig


Írta Administrator on szerda 19 június 2019 - 11:23:22 | Hozzászólás: 0  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
 
 
Pedagógusnapi elismerés
A Heves Város Önkormányzat pedagógusnapi ünnepségén a Benedek Elek Általános Iskola, Szakiskola és Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola pedagógusa is elismerésben részesült kiemelkedő nevelő-oktató munkájáért.
Molnár Kálmánné pedagógus vehette át az elismerést Ballagó Zoltán tankerületi Igazgató Úrtól és Sveiczer Sándor Polgármester Úrtól.
További sikeres munkát és jó egészséget kívánunk!Írta MolnárKálmánné on szombat 15 június 2019 - 14:10:10 | Hozzászólás: 0  |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 
Oldal:  [1] 2 3 ... 17 18 19